arTTec groep is de publicitaire naam van het samenwerkingsverband tussen arTTec architectenbureau bv en NoBonobos architect bv, beiden eigendom van Hans De Keyser, architect.

Daarbij treedt NoBonobos architectuurstudio op als ontwerpend architect en arTTec architectenbureau als uitvoerend architect.

Sinds +- 2010 worden enkel nog renovatie- en nieuwbouwprojecten in de residentiële villasector  aanvaard.

Daarnaast kan men bij Nobonobos architectuurstudio ook terecht voor stedenbouwkundige advies, en haalbaarheidsstudies voor commerciële villaprojecten te Knokke.

Bij arTTec architectenbureau kan men ook terecht voor tekenwerk, opmaken meetstaten etc…

Opdrachten inclusief uitvoering beperken zich tot Knokke, indien opdrachten zich enkel tot de ontwerpfase beperken dan is het werkterrein onbeperkt.

Alle ontwerpen worden persoonlijk door Hans De Keyser opgemaakt, het aantal opdrachten dat kan behandeld worden is dus beperkt.

Naast Hans De Keyser zijn arch. Bart Caestecker en ass. arch. Stefaan Synaeve  de vaste medewerkers, het team is verder aangevuld met tekenaars, een administratief architect en een architect-coördinator.

Hans De Keyser is sinds 1987 actief als zelfstandig architect te Knokke-Heist, sindsdien en tot op heden telt de portefeuille +- 680 opdrachten, waarvan het grootste deel in Knokke-Heist.

arTTec architectenbureau en NoBonobos architectuurstudio zijn beroepsmatig gezamenlijk verzekerd bij Protect nv, polis nummer 00A1181

Telefoon

050 62 02 04

Adres

Dorpsstraat 100, 8300 Knokke-Heist